Huawei P40 Pro отримає акумулятор на 5500 мА і швидку зарядку 50 Вт



Як повідомляють різні витоки, Huawei працює над новою лінійкою P40, а її презентація пройде вже в першому кварталі 2020 року. Один з інсайдерів розкрив характеристики старшої версії флагмана – Huawei P40 Pro.
Новий витік вказує на те, що смартфон може працювати від графенової батареї ємністю 5500 мА, а також оснащений технологією швидкої зарядки потужністю 50 Вт.
Відповідно до джерела, обсяг графенової батареї, яка буде живити Huawei P40 Pro, складе всього 70% від обсягу літієвої батареї аналогічної ємності, причому повну зарядку пристрою можна буде зробити за 45 хвилин.
Витік також розкрив деякі характеристики Huawei P40: так, новинка буде поставлятися з 6,5-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Quad HD + і частотою оновлення 120 Гц. Дисплей займає близько 98% площі передньої панелі. Також, очікується, що працювати ґаджет буде на процесорі Kirin 990 5G, а основна камера одержить п’ять сенсорів виробництвом Leica.
Про точні дати виходу на ринку Huawei P40 і P40 Pro інсайдер не повідомляє. Нагадаємо, що серія P30 була офіційно випущена в березні цього року.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

NASA запустило научный воздушный шар нового поколения

Українці самостійно обиратимуть банк, на карту якого будуть отримувати зарплату

Льодовики Ґренландії почали танути у сім разів швидше.